2008. szeptember 23., kedd

Közlemény

Minden kedves olvasómat értesítem, hogy nem lustaság végett (na jó, kicsit talán amiatt is) nem írok mostanság, hanem mert áthelyeztem székhelyemet a Konzervatórium oldalára.
Természetesen ott igyekszem kicsit összeszedettebben írni.

Bár baromi jól áll nekem a bohó konzerv imidzs. Vagy csak szakadni próbálok a protestáns gyökerektől, ki tudja...

8 megjegyzés:

Molnárgörény írta...

No ezt rosszul tetted, mert így nem tudunk tárgyalogolni közvetlenül.

Amúgy itthon vagy-e még? mert én már nagyjából előkerültem.

gabrilo írta...

Itthon vagyok, de én meg előreláthatólag most tűnök el:((
Mindenesetre valamikor ősszel még értekezhetünk.

Molnárgörény írta...

No akkor írjál mailt lécci hogy neked mikor lenne jó (meggybor már nincs, de az idei újborom megforrt). Vagy hívj fel, ha ugyan még el nem hagytad a számomat.

Továbbá legalább a "copy/paste" módzserrel hozd ide a postjaidat, mert nem fogok a fasz haverod miatt álnevet generálni...

gabrilo írta...

MG,

ott nincs modera, az a honlapon van és nem a blogon.
Nekem meg nyilván nincs kedvem mindegyiket benyomni ide is. Érted.

Molnárgörény írta...

Már megbocsáss, de nekem a Konzervatórium egyre gázabb. Smalladam, aki még igaz szót nem írt le soha, és a csúsztató-mellébeszélő pártpropaganda nagymestere? Vagy Tallián Miklós? Ők lennének konzervatívak? Az a csapat már balra áll a Fidesztől is, ha átlagoljuk, és az egész olyan is. Nem véletlenül tűnt el a látogatói statisztika, gondolom.

Megjegyzem, amit most írtam, ajánlom becses figyelmedbe.

gabrilo írta...

kedves MG,


smalladam vendégszerző, a .hu-ra nem is írt. A blogom meg ott van. Nekem meg nincs kedvem mindegyik postot copy paiste-elni, remélem megérted.
TM sosem mondta magát veretes konzervatívnak, mindig libertáriusnak mondta magát - mink pedig továbbra sem kívánunk egy monolit, ideologikus platform lenni. Annak ott van a kuruc, meg a kapcsolat.hu.

Másrészt, asszem más fogalmaink vannak a jobboldaliságról:
TM ugyanis legalább háromezer fényévvel jobbra van a Jobbiktól, akik olyan szocialisták, hogy csak na. Akkor hogy is van ez a jobboldaliság?

A statisztikáról:
ezt már sokadszorra hozod fel, és nem értem, miért. Ha érdekel, van valahol statisztika, én nem tudom megnézni, mert nem is érdekel. Átlag olvasószám 1000 és 3000 között mozog.
De engem az olvasószám érdekel a legkevésbé. Mert ha 10 ezren olvasnak, az mit jelent? Szerinted a Story magazint naponta hányan olvassák? Vagy a Bestet? És ez mit jelent?
Naugye.

El fogom olvasni.

Névtelen írta...

Jajj, de háklis vagyok erre a nyelvhelyességi hibára...
A "végett" nem okhatározó, hanem célhatározó névutó. Helyesen tehát: "...nem lustaság miatt...". Nyelvérzéked pár szóval odébb már helyesen működött, amikor az "amiatt"-tal utalsz vissza, nem pedig "avégett"-tel.

gabrilo írta...

Vettem. Demámindegy:)