2009. június 12., péntek

Against (All) Modernity - A Goodbye Note

Nincs búcsú a jobboldaltól, vagy bármi hasonló. Valamint fölöslegesnek érzem, hogy valamiféle nagyszabású búcsúüzenetet írjak, összefoglalót, miegymást. Egy korszak (személyes és európai értelemben véve) lezárult, így ennek szimbóleumaként bezárom e blogot is. Mindössze arról van szó, hogy a jövőben nem lenne időm folytatni, és nem lenne értelme felemás elszántsággal csinálni.

Köszönöm mindenkinek, aki olvasóm volt, kommentelt, kritikát fogalmazott meg, vagy éppen mélyen egyetértett, és azoknak is, akik "csendestársak" voltak. Remek terep volt ön(vissza)fejlődésre, és remélem, másoknak is sikerült ezt-azt elcsípni belőle, ami talán hasznukra válik.

Búcsúzóul kaptok (megint) nyújorki májszéfhómot meg kiánurívszt.

13 megjegyzés:

Ezredes K Őrnagy írta...

Kár érte

darkosky írta...

nyári szünet feat girls, wine and all? ;P

konzira azért remélem megy majd néhány webproli robbantás by G ;]

d.

gabrilo írta...

Köszönöm a sajnálkozást, Őrnagy.

darkosky,

Ez az eddigi legjobb ötlet :)

Molnárgörény írta...

Szkeptikus vagyok... Végtére is nem baj, ha bezársz (a baloldal-jobboldal ideológiai mindentudása és mindenmegmondása már kezdett nagyon egyhangúvá válni, lásd az előző posztot - főleg, hogy az ellentmondásra rögtön úgy támadtál, mintha a saját paródiádat lőnéd), de nem is örömhír. Ám a helyzet az, hogy te már egyszer bezártál. Következésképpen a második bezárás már nem oly hiteles, mert a "sohase mondd, hogy soha" az kétszer mondva már snasszovics.

Egyszóval én arra fogadnék, hogy a vengeancetildoomsdaymeg az allagainstmodernity után hamarosan jön valami hasonlóan bonyolult angol cím - úgy szeptember-október táján.

Ja: az igazi konzervatív az nem hagy félbe dolgokat, és ha valamit jónak tart és csinál, azt nem hagyja abba.

gabrilo írta...

De nem tartom jónak.
Adieu.

HCrules írta...

Kár, szerettem. Azért remélem lehet veled majd itt-ott találkozni!

btw. John Bush-sal volt a legjobb az Anthrax.

Molnárgörény írta...

Akkor meg miért csináltad eddig? Én egyébként nem vagyok ilyen kritikus az írásaiddal, mert azok bizony sokszor jók, csak időnként érzel kényszert ugyanazon klisékre. Ahogy elmagyarázod a Jobbik balosságát, ugyanolyan erővel a Fideszt is lebalosozhatnád, hiszen amit mostanában a kormány ellen megfogalmaznak, az színtiszta baloldali (nem kicsit populista) érvrendszer és módszerek. Igaz, hogy a kormány meg masszív jobber-neokonzervatív "gazdaságpolitikát" művel (azért az idézőjel, mert ennek tiszta volta nem látható nálunk, ugyanis a feketén szétfolyó pénzek szerintem a költségvetés egyharmadára rúghatnak). Csak épp a Fideszre nem akarod ráhegedülni ezt a bélyeget, holott lehetne.

Amikor nem akarsz címkézni, akkor nagyon is jól írsz, tehát bőségesen van értéke annak, amit csinálsz. Meg fogsz is, mert mint mondtam, úgyse fogod kibírni, benned túl nagy a közlési vágy.

Loxon írta...

(Szájharmonikázik, mialatt Gabrilo ellovagol a naplementébe.)

gabrilo írta...

Loxon,


Ez teccett :))))))))))

MG,

nekem ez a kormány nem bír neokon lenni (nem is tudna egyik sem, de ez más tészta), miközben folyamatosan a terheket növeli. Azért a "nolib-neokon" cuccnak, amin TGM meg a Jobbik rugózik, az egyik alapeleme az adók csökkentése. Én itt csak tehernövelést látok az elmúlt 7 évben, tehercsökkentést kicsit sem :(

HCrules,

Agree :)

józan' írta...

"Egy korszak (személyes és európai értelemben véve) lezárult"

Ugyan mivel zárult le? Nem bírom a nagy szavakat, de "a harc még csak most kezdődik" :)

darkosky írta...

gondolom már megvolt:

http://index.hu/belfold/2009/06/15/jobbik/

nyöhehe

Mishmesh,alias Dorka írta...

Bazz.
picsába. Pont most találtam meg a címed/fél évvel ezelőtti format/C után.

darkosky írta...

well-well már csak a vino hiányzik ;]]