2009. február 8., vasárnap

All Roads Lead to Rome

Most akkor jöjjön a vég kezdete, ugye. Mert most biztos én is valami hiperrasszista dumával fogok jönni, és Gusztos Péter beköp a PC rendőrségnél, hogy hátmégis mit képzelek én.
Szarok rá.

Veszprém ugyanis az egyik utolsó lépcsőfok. Ha most nem mondunk állj-t, eláshatjuk magunkat. Mindenestől.

Ez már nem apró kérdések összessége, ez egyetlen kérdés megválaszolatlanul maradása: átengedjük-e a civilizációnkat a barbároknak? Megírtam korábban is, megírom most is: ez barbár invázió. Róma összeomlása, ha úgy tetszik. A barbárok ugyanis csak akkor tudják a nyers erőszak eszközével a hatalmat átvenni, ha a civilizáció rendje, törvényei, falai meggyengültek. A kedves balos kormánynak pedig üzenem, hogy most már kurvagyorsan fejezze be a kommunista propagandamunkát és a fasisztázást, mert erre az ő bőrük is rá fog menni, és nem csak a hatalmuk (az csak idő kérdése). A barbárokban már nincsenek erkölcsi, vagy bármilyen más gátak, nem félnek semmitől. Nőket rúgnak le, késelnek, rabolnak, terrorizálnak. Egy ország nézi. Illetve egy töketlen kormány és csatolt részei hagyják.

És hagyhatjuk az állandó második kerületi megmondást, hogy "mediatív" meg "kommunikáció" és "kulturális párbeszéd", meg a többi szociológiai kutyafüle, nem. A babárok azért tudnak bűnözni, mert hagyják őket: a bűnözés problémájára elég régi megoldások vannak, csak nem használjuk őket. Nem kell itt semmi újat "kitalálni".

A baloldal és a liberálisok sikeresen lerombolták az egész civilizációnkat: Skandináviában nemrég egy egész városrészt gyújtottak fel a muzulmánok, a rendőrök be sem mertek venni, noha őket vették elő, mert a kocsijukban "rasszista" kijelentéseket tettek. Az egész nyugati világ - hála a ballibnek - a saját bűntudatával van elfoglalva, miközben minden idegen nép a tiszta vadember státuszában van, azok bűntelenek, és ha bármi rosszat tesznek, az a mi hibánk.

Mama, egy lószart.

Tessék végre gatyát felkötni, megfogni a kibaszott gumibotot, és kivezényelni a rendvédelmi szerveket az ország minden részére. És ha lehet, ne a jónép és a középosztály eljövendő szarráverésére tessék félretenni, hanem arra, ami minden áldott nap, már szinte mindenkit érint.

Majd ha a kedves liberális értelmiség és kormánytagok hegyvidéki házainak ablakai alatt jelennek meg fáklyákkal a hordák, hogy "kifelé", akkor észbekapnak majd? Vagy az is kevés lesz?

A rohadt életbe, utolsó percben vagyunk.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Önszerveződni kell, asszem.
Piszok nagy kár, hogy a Gárda ötletére a Jobbik csapott le elsőként.
Valami pártsemleges polgárőrség-féle mozgalom kialakulhatott volna...
Remélem, néhány év múlva emberi körülmények közé térhetünk vissza... :(

gabrilo írta...

mostantól tényleg ez lesz? sehová se lehet menni, mert "ki tudja"?? Bellum omnium contra omnes? Hát kurvaszép kép, mondhatom. mindenki húzódjon vissza az odújába? Vajon meddig "védettek" még azok a védett helyek?

Egész egyszerűen elképesztő.
Az "önszerveződés" ezen nem fog segíteni. Vagy rendberakják a dolgokat, vagy b@szhatjuk. Ezt pedig csakis egy erőszakmonopólium teheti meg.

Egyébként én a segély helyett szívesen fizetek több börtönre.

Amúgy mindenkitől bocs a post hangvételéért, de betelt a pohár.

Névtelen írta...

Miért, többé-kevésbé működött az önszerveződés a vadnyugaton is...
Most is olvastam olyat, hogy jön ez a szerb arc néhány száz keményebb ürgével.
Nálam is kezd betelni, egyre inkább kezdek elkeseredni, hogy a németek legbiztonságosabb nagyvárosából hogy is költözünk majd haza.
A kevés fizetést, a hivatali szarakodás még elnézi az ember. Még az se olyan nagy gond, ha nekem kell megvédenem magam. Régen kétszer kiraboltak, kibírtam.
De hogy az ember családja veszélyben legyen?

gabrilo írta...

Épp ez az, hogy nem kívánok a vadnyugaton élni. Azért tartjuk az államot, hogy ő védjen meg bennünket, és ne mi magunkat.

Én készségesen beszerzek valami fegyvert, hozzanak rá törvényt, és áldásom az államra, meg is szüntethetik - mert akkor tényleg nincs szükség rá.

Névtelen írta...

Persze, teljesen igazad van, amig lehet, gyepalni kell az allamot, hogy csinaljon valamit. Emellett viszont

Egyre kozelebb kerulunk az allamcsodhoz, ugyhogy jo esely van arra, hogy az allam tovabbra is gyenge marad.

Tehat a gyakorlatban lehet, hogy valamennyi onszervezodesbe megeri belefektetni az energiat.

Mondjuk, most olvastam, hogy ez nem holmi kisbicskas banda, vannak gepfegyvereik is. Ami ellen ilyen fegyvertartasi jog mellett valoban nem sokat lehet tenni sima allampolgarkent.

gabrilo írta...

rr,


Szerintem azt nem érted, hogy az "önszerveződés" ebben az esetben már semmit sem ér. Tényleg, semmit. Bárki önszerveződne, kevesebbre menne, mint a Magyar Gárda (és nehogy azt hidd, hogy ő tudnának tenni 150 kemény maffiózó ellen, nem tudnának).

Ide a legkeményebb rendvédelem kell: ha kell, katonaság, rebisz, kommandósok, kutyafüle, minden. És hadd szóljon. Az "önszerveződést" ezek konkrétan kiröhögik. Ezek a központi hatalom által nem felügyelt területek, ahol a központi hatalom maradványai is tehetetlenek. Az egyszerű "számszerű" többség sem tudna ezzel szembemenni, csak a legkeményebb és legképzettebb osztagok. És_még_most kéne lépni. Amíg nem késő. Tökéletes káosz lehet belőle, elég hamar.

Aron írta...

- ha a szerb aparol szolo hir igaz, es "csak" 150 emberrel jon, nem hinnem, hogy kirohogik
- szuleim utcajaban mar akkor eljut a kutyak riadolanca, amikor a kisebbseg meg csak 1 km-re van tolunk. Ha egy ilyen kornyeken sok vadasz van, akkor azert meggondoljak ketszer is
Mirko Cro Copot is megprobaltak megolni, 3 vagy 4 bergyilkos hatolt be a hazaba.
Megvedte magat :)
(na, jo, o azert tud valamit)

"Ide a legkeményebb rendvédelem kell: ha kell, katonaság, rebisz, kommandósok, kutyafüle, minden."
Ezt egy pillanatig se vitattam.
A kerdes, hogy mi van akkor, ha nem ez lesz?

gabrilo írta...

"A kerdes, hogy mi van akkor, ha nem ez lesz?"

B@szhatjuk. Röviden, tömören. Akkor leigáznak minket. Ha nincs állam, és csoportok magukat akarják megvédeni, az káosz és polgárháború.

TiborR írta...

Azt mindig is tudtuk, hogy vannak itthon olyan környékek, ahová épeszű rendőr nem teszi be a lábát. Ez a veszprémi eset a megérzésem szerint - bár az általános erőszakhullámba jól illeszkedik- inkább cigánymaffia ügy, mint amit cigánybűnözésnek szoktunk mondani. Persze itt sincs éles határ.

A lényeg: szerintem a mai hatalom egy olyan szellemi harapófogó szorításában van, amely képtelenné teszi őket a megoldásra. A látszatra persze sokat fognak adni, hogy megnyugodjanak a kedélyek. Ami működne is, ha nem lennének mindig újabb idegeket borzoló esetek. Jő a tavasz, és vannak egyéb baljós megérzéseim.

Köszönöm a posztod, tudtam, hogy érdemes figyelnem a blogod!

gabrilo írta...

Kedves Tibor!


Köszönöm a méltatást, és a hozzászólást is - igazat is kell adnom neked. A két kategória nem ugyanaz, noha szerintem van közös gyökere a bajnak. A maffia-dolog nem hozható egy nevezőre az uborkalopással. Viszont mindkettőt keményebben kell kezelni. (Nem úgy, mint most, azaz sehogy.)

Személyes véleményem az, hogy ettől a hatalomtól már semmit sem várhatunk - ahogy nem is várhattunk soha.

Molnárgörény írta...

Igazad van. Itt nincs törvény, csak olyan, ami a gazemberi jogokat védi, áldozatnak lenni meg annak kínos vizsgálgatásával jár, hogy az illető mennyiben tett esetleg rasszista célzást, amivel "rászolgált" a bicskára (olvastam már ilyen hányadékot is).
Az a régi jó megoldás - bár nem mondtad ki - a KÖTÉL. Meg a golyó. Aki a más élethez való jogát emmibe veszi: veszítse el saját ilyen jogát. Ha ezek az alakok elém kerülnének: megölném őket. Ha kell, orvul, ha kell, hátulról. Az ilyen mocsok gyilkosnak a halál jár, nem a kényelmes börtön és benne az elítélti jogok, ombudsmannal fényezve.
http://molnargoreny.blog.hu/2009/02/09/cigany_gyilkosokat_ki_kell_vegezni