2008. július 18., péntek

Revans a balszélről

Elérkezünk lassan a negyedik felvonáshoz (legalább addig!). Addig röhögtünk-sírtunk a kurucokon, amíg megérkeztek méltó "párjaik." Párok, érted. Mint a jinjang. Ímé, én elhozom néktek a nácivadász blogot.


Sokat szót nem kívánok pocsékolni erre a témára, legfőképpen azért nem, mert Oli bácsi már megmondta a frankót róla. A kaviárbaloldaltól a nácivadászatig. Azért a Reakció és a Fasizmus erői ellen küzdő (értsd: egyház-és jobberfikázók gittegylete) balosok már üdvözölték is a kezdeményezést.
Ez csak azért meglepő, mert. Amit Oli bá' is mondott volt: kicsit kilóg a kettős mérce a vörös gúnya alól. Ha a budai reakciós komcsizik egy sort, akkor biztos antiszemita is (ez tök nyilvánvaló, mert mint tudjuk, ezeket a szövegeket "dekódolni" köll, és akkor az antikommunizmus tulajdonképpen csak kódolt nyelv a zsidózásra). Ellenben az nemigen zavarja a fasizmus miatt hőzöngőket, hogy az oldal nem kicsit használ rasszista nyelvezetet (Blogadmin lecigányozása, példának okáért, de említhetnék a "kövértörpézést" is). Ezek bizony megkülönböztetnek! Ráadásul módszerük megegyezik a kurucokéval.
Ez esetben ebben nyilván nincs kivetnivaló.

Mégis úgy gondolom, nagyobb a füstje, mint a lángja. Most még lovagolnak rajta, Andrassew Iván szervez nekik állófogadást a Pártszékházban, "majd megunják, hazamennek." A másik lehetőség persze az, hogy ez tényleg komoly, és tényleg van Magyarországon megbúvó "antifasiszta" alakulat, akik majd csatlakozhatnak a kurucok bohózatához társként. Nézhetjük majd mink is, amit a Nyugat már valószínűleg megunt, ti. verekednek Budapest utcáin a kurucok, meg a partizánok.

Mi meg elmentünk borozni.

5 megjegyzés:

gregoriosz írta...

Hát elég bűncselekménygyanús az oldal. A személyes adatok nyilvánosságrahozása szvsz elég problémás.

gabrilo írta...

Noigen. De a "mókás" az, hogy persze sem a kurucok esetében, sem a nácivadászok esetében nem a törvényhez nyúlnak (személyes adatok engedély nélküli nyilvánosságra hozatala - ez alól sajna az iviv kivétel), hanem valamilyen ideológiai küzdelem keretei közé szoríssák. Így lesz a kurucok szalonnyilassága üldözendő, meg lekapcsolandó, a nácivadászok tevékenysége pedig támogatandó. A Szabad Nép már be is állt mögéjük.
Bah!

Mishmesh,alias Dorka írta...

Uram atyám... Ez nem igaz.
Dilettáns hülye banda. Pofám leszakad. Nembírommáéneztet.
Molnárgörényt rakták most fel.Legalább követnék az eseményeket, de nem.Még csak képbem sincsenek.

Űbertrimber. (ne keresd saját szó)

gabrilo írta...

igen, írtam is neki, hogy megtisztelték;]

Molnárgörény írta...

Na, én aztán magasról leszarom őket. Azzal, hogy felraktak, minden normálisan gondolkodni képes ember számára (politikai beállítottságától függetlenül) nyilvánvalóvá tették, hogy szimpla idióták, aztán kész. Még tiltakoznék is, ha le akarnának venni: ez ugyanis szép emlékműve a hülyeségnek.

Ha viszont de facto inzultálni akar valami szélballer, az más kérdés: azt nettó agyonverem. Merthogy én a támadónak nem adok emberi jogot.