2008. július 30., szerda

Balidióták pt.5

Bokros teendőim között azért szakítok némi időt keresztyén kötelességem teljesítésére is: felebarátaink üdvössége ugyanis mindennél fontosabb. Így kénytelen vagyok (sajnos csak virtuálisan) jól valagbarúgni a Vajnai Attila nevet viselő komcsit.

Őszintén? Olvasás közben a legfrappánsabb káromkodás-kombinációk jutottak eszembe. Aki ismer, az tudja, hogy rendkívül békés valaki vagyok, de az e cikkben írottak előhozzák belőlem az állatot.

Először is, hogy ügye a horikeri meg a fasizmus. Az a ciki, hogy a horikeri a nemzetiszocialisták szimbóluma volt, nem a fasóké. Nem baj, egyszer csak megértik. Vajnai úr, ha esetleg a fasisztákat akarja gyepálni, a vesszőnyaláb felé orientálódjék. Meg máshová is, ha kérhetem.

No, de vannak itt csemegék:

"A kormány által megbízott jogi képviselő is, a törvény indokolásán túl, olyan tudománytalan forrásokra hivatkozott beadványában, mint a 'Kommunizmus fekete könyve', amivel az európai közélet legsötétebb erőivel vállalt közösséget. "

Áhá! A Reakció erőivel! Márpedig az ideológus elvtársak írásaiból tudjuk, hogy a Reakció erőivel szemben minden eszköz megengedett: főleg a terror, azt az elvtársak imádták.

"Talán közhely, de láthatóan újra és újra fel kell eleveníteni a tényt, hogy az emberiség történelme során eddig a kereszténység nevében pusztították el a legtöbb embert. "
"Oldalakon keresztül sorolhatnám a történelmi példákat, amelyek a vallás nevében elkövetett erőszakot bizonyítják. Ennek ellenére a valóban szabad társadalom felvilágosult hívei nem akarják összemosni Jézus tanait az inkvizítorokkal, és nem kezdeményezik a kereszt betiltását, mint egy totalitárius eszme jelképét. "

A kereszténység mint totalitárius eszme. Vajnai professzor jobban tenné, ha a redundáns marhaság helyett inkább forgatná azt a könyvet, amelyben eme "totalitárius eszme" alapjai le lettek rakva. Már csak azért is, hogy érezze, mennyire totalitárius. Ez az inkvizíció a kedvenc hivatkozási pontja a tömeggyilkos rendszereket mosdató büdöskomcsiknak, kár, hogy az egész egy mocskos nagy mítosz. Még hogy a kereszténység nevében pusztították el a legtöbb embert? Mama, egy lószart. (Apropó, kedves elvtársak tisztában vannak-e az Inquisitio szó jelentésével? Vagy a foximaxiban sem etimológiát, sem történelmet nem tanultak? Mily meglepő!)

"A fasizmussal szemben csak a szegénység csökkentésével és a kultúra terjesztésével van esélyünk. "

Természetesen a globálaufklérung, meg az "egyelllőelosztás", stb. Azt a bizonyos "kultúrát", amit Vajnai és a hozzá hasonlók terjeszteni kívánnak, ismerjük már. Itt dagonyázott benne egy egész ország negyven évig.

"Közösségünk Rosa Luxemburg, Gramsci, Lukács György, Mészáros István szellemi örökségét is őrzi, és nem hagyjuk feledni az olyan hősök nevét sem, mint Ságvári Endre. "

Antonio Gramsci (az "új fejedelem", helómi), Lukács György (vö. "A bolsevizmus mint erkölcsi probléma", ill. "Taktika és etika" - erkölcsileg feddhetetlen az ipse, no! meg lehet nézni, miket művelt, aztán hüledezni. Röviden egy mocsok genyó volt), és a többiek. Micsoda szép névsor, édes Istenem!

Még az a szép, hogy Vajnai szabadkozik, hogy ti. "megtanulták a leckét", mégegyszer nem követnék ám el azokat a csúnyaságokat, mint Sztálin meg Pol Pot pajtások, majd felsorol néhány elméleti és gyakorlati terroristát (a "felszabadító erőszak" eszmei dicsőítőit és annak alkalmazóit), mint szellemi közösséget.
Az egész leöntve még egy kis orbánozással, és máris kész a komcsi sütemény. Kádár-szaga vagyon, tessék venni belőle.

Mondjam röviden? Elmennek ezek a kurva anyjukba, de most má' tényleg.

5 megjegyzés:

Konzervatív írta...

Próbáltam kommentelni a Nácivadász hihetetlen szellemi nivójú oldalán,de a balodali demokráciafelfogás jegyében nem engedtek érvényesülni,nem közölték a kommentemet.Szeretem,amikor a ballerek magukat a demokrácia fokmérőjének tekintik a gonosz jobboldallal szemben.A baloldal mindenhol a világon valami történelmi küldetéstudatban szenved,úgy érzik,percek alatt meg kell váltaniuk a világot.Csakhogy azt már Jézus megtette,rájuk nincs szükség.

gabrilo írta...

Mint azt megtudtuk, Jézus csak egy totalitárius renccert alapozott meg, így a messiás-szerep a ballerekre vár.
Én a helyében nem is próbálnék oda kommentelni, úccse fogják engedni, meg minek is:-((

Névtelen írta...

:DDD

Ez már förtelmes, tényleg. Most akkor ez a Vajnai ember komcsi vagy sem? Mert ha az, akkor milyen jogon totalitáriusozik itt?
Ha meg nem, akkor ugyanmár ne jöjjön itt a vörös csillag mentegetésével az idiótája.

"Készen állunk, hogy 15 évnyi 'fél illegalitás' után lehetővé tegyük - a Költő szavai után szabadon -, hogy végre egész népünk, nem középiskolás fokon, tanulhasson" - írja válaszában Vajnai Attila."

Ezt meg már alig várjuk : ))) Újabb szockó országmentés in progress.

Névtelen írta...

Piciny időbe telt, míg megfejtettem, mijaz a horikeri. Jaj te:D

Mishmesh,alias Dorka írta...

Erre a nácivadász állatságra kár is figyelmet pazarolni.
Hagyjátok a francba .. szerintem..