2008. augusztus 6., szerda

Nemzetközi jobboldaliság

Ellentétben sok hazai jobboldalival, én egyáltalán nem drukkolok innen a messzitávolból az amerikai demokratáknak. Ennek 1) túl sok jelentősége nincs, ugyanis nincs beleszólásom, 2) nyilván nem vagyok annyira tájékozott, mint az amcsik. De ahogy látom, a baloldal mindenütt sótlan puritán egy népség.

A republikánus fricskákon viszont remekül lehet vihorászni. Még magának az elnökjelöltnek, John McCain-nek néhány reklámja is telibetalál: itt pl. Obamát Britney Spears-hez és Paris Hiltonhoz hasonlítja(és hát, adóemelések ötlete, talán nem is különbözik annyiban a Nagy Nyugat baloldala, és a hazai...):





Egy kicsit "pikánsabb" remake pedig a Mad Tv-n jelent meg:



A mai poén az, hogy Paris Hilton válaszolt:





És a slusszpoén, hogy Paris videójára kommentárként azt mondta McCain: "Van egy különbség Paris és Obama között: előbbinek VAN ötlete az energia-problémára."


Republi cuccokból itt lehet válogatni.

Cheers.

3 megjegyzés:

Konzervatív írta...

A hazai jobboldalon azért szurkolnak a Kajszinak,nem nem jobboldaliak.Nem tartom magam egy piaci fundinak,de egy konzervatív hogyan támogathat egy adóemelő elnökjelöltet???Az adóemelés egy kibaszottul igazságtalan dolog:A becsületesen dolgozó emberektől veszik el a "profitot",majd aztán mellüket verve,tipikus baller módon megjutalmazzák a szavazóbázist.Ahogy írtad régebben,minket tényleg kurvára nem fenyeget a neoliberalizmus.De néha nem ártana egy pár dolgot átgondolni pénzügyi szempontból jóféle fiskális konzi logika alapján.

Tory írta...

Nagyon tetszik a bejegyzés:)

A humor régóta fontos az amerikai (bel)politikában. Ronald Reagan is nagy volt ebben.

gabrilo írta...

Tory,

koszi:))