2008. június 30., hétfő

Őlangyosságukról meg a hisztiről

Na, ha már mindenkit lázba hozott a buzitéma a JP-től TM blogjáig, akkor én is elmondom, hogy...

... engem meg kurvára nem.

Röviden a buzikról: Bánja a kánya, ki melyik farba túr bele mélyen. Tegye a négy fal között, ahogy mindenki más. Ne vakolja ki magát, ne vegyen fel pap-hacukát és simogasson mellé rózsaszínű biblia-utánzatot, ne provokáljon másokat. Azért, mert az gusztustalan. Hányinger, undorító, visszataszító, ízléstelen. Szar.
Ettől függetlenül lehetnek felőlem melegek mint a kályha, szarok rá.

Mármost a többi:

Van a liberalizmusnak egy inherens logikája: kinevezi abszolútumnak az individuumot, az egyetlen igazolható erkölcsiségnek az egyéni vágyakat, oszt erre fölépít egy teljes világot. Egészségére.
Ennek örömére minden egyénnek annyi "joga" lesz, hogy már ő maga sem tud eligazodni köztük, viszont a politikai klérus jól fölvilágosítja, és egymásnak uszítja az egyéneket a különböző közösségeken belül (pl. család - elnyomó férj, apa). Hogy lássuk az abszurdumot, ennek ékes példája az, amiről TM beszámolt: a bulira nem meghívottak diszkriminálva vannak. Osztályharc a babazsúron/napköziben.
Ez azért kurva jó, mert ha minden egyéni vágy erkölcsileg önmagát igazolja, akkor a kérdés az lesz, hogyan lehet egy működőképes közösséget (nemzetet, népet, társadalmat, stb.) létrehozni ebből?
A válasz egyszerű: sehogy.
Ugyanis ez az atomizáló haladás felbomlaszt minden intézményt, és csak azok lesznek kérészéletű "intézmények" amelyeket néhány ember éppenséggel közös érdekéből rövidebb időre létrehoz.

Most pl. a langyik jogaiért kell kiállni, mert a langyik jogokat akarnak, mert szerintük nincs nekik. Bár ilyenkor mindig az jön, hogy milyen hatalmas a homofóbia, én eddig még sehol sem találkoztam vele. (Antiszemitizmus sincs akkora, mint amennyire a Bächer-Andrassew-Kartal Mesterhármas bír hisztizni, de mindegy.) De állítólag van. A buzikat megkülönböztetik, de nagyon.

És akkor előjön a liberalizmus belső logikájának köszönhető abszurd vágyhalmaz, mely az "emberi jogokra" alapoz (noha én "emberrel" sosem találkoztam még): a buzik is házasodhassanak, meg nevelhessenek gyereket.
Akkor mondom:
Nem. Ne házasodhassanak, és ne nevelhessenek gyereket. Csak azért, mert a totalitáriussá váló liberalizmus mindent a saját képére és hasonlatosságára kíván alakítani, nem kell nekünk is a seggünket odatartani. A házasság pedig szentesített kapcsolat férfi és nő között. Mindegyikből 1-1 darab, pont. Bánom is én, látogathassák egymást, meg szerződhessenek, de egy alapvetően hagyományos intézménybe ne tessenek már belebarmolni a liberós marhasággal.

A dologhoz hozzátartozik, hogy mint állampolgárokat, a karhatalomnak kötelessége megvédeni a buzikat a hőzöngő kurucoktól - ahogyan kötelessége megvédeni a fenyegetett párt a cigányoktól Galgagyörkön, és ahogyan köteles lenne megvédeni mondjuk a zsidókat, ha olyan lenne a szitu. Ez ilyen egyszerű, ebben semmi ideológiai megfontolás nincs.

Ám mivel én ebből a hisztiből nem kívánom kivenni a részem, nem értek egyet Shadai-al: nem vonulok ki, nem állok oda a buzik mellé. Azért nem, mert amit művelnek, az förtelmes. A közerkölcsöt szarral bekenő bugyogós vonaglósok mellé én semmi szín alatt, bocs.

Ebben az ügyben nem demózunk, se pró, se kontra - mint közösség, a Konzervatórium sem. A langyifeszt hányadék, a dobálózó csürhe szintén - ez utóbbi azonban a rendőrség dolga.
Ennyi.

3 megjegyzés:

Konzervatív írta...

Egyetértek.
Egyre abnormálisabb ez az ország.Ilyenkor nagyon örülök hogy katolikus általános iskolába és gimnáziumba jártam.Szodoma és Gomora.Amin nagyot röhögtem,hogy Bulgáriában még a szoci(!!!) miniszterelnök is nemtetszését fejezte ki a helyi homárok első felvonulása miatt.:)

gabrilo írta...

Most ebben nem vagyok biztos, de úgy rémlik, Szodoma és Gomorra pont nem a langyikról szól. De azért vannak a Bibliában olyan részek amik khm... hát nem éppen kedveskedve szólnak róluk, igaz ami igaz:)

Konzervatív írta...

Tudom,hogy nem róluk szól.Csak ezt a kifejezést sokat használjuk az ehhez hasonló erkölcsi fertőkre-véleményem szerint.:)