2008. április 10., csütörtök

Szubjektíven a hisztiről

Nem kezdek el linkelni, mert az egésszel tele van az internet.

Történt egyszer, hogy egy nemzeti kislány (mert vannak nemzeti meg nem-nemzeti kislányok) bement jegyet venni Újzsélandon a közelgő Hungarica koncertre. Valamiféle balhé lett belőle, és nem kapott jegyet. Állítása szerint azért nem adtak neki jegyet, mert "magyar". Ami azért így első ránézésre is nonszensz. No meg le is fasisztázták. A zsidók.
A "zsidók" szerint pedig a lány kezdett el ótvarosan zsidózni, miután közölték vele, hogy száz forint (érted, száz forint, a vizitdíj harmada, baszki) kezelési költség van a jegyen.

Mellőzve azt a tényt, hogy a nemzeti leányzó ilyen-olyan megmozdulásokon torkaszakadtából szokott cigányozni-zsidózni, még az ő verziója is hihető. Arról nem is beszélve, hogy a boltban az eladók tényleg ordas bunkók, mások szerint is. Ez eddig oké.
De a dolog rendezésére nem a fogyasztóvédelem jön, meg a jogi út, neeem. Kérem, ez Magyarország, itten minden útszélen hugyozásért felvonulás, meg tüntetés van. Az egyik azért tüntet, mert az útszéli hugyozó magyarként használja a magyar utcasarkot a magyar pisiléshez, a másik azért, mert a részeg pisilő emberke valami zsidó háztól nem messze pisilt, tehát antiszemita.
Ez itt Magyarország, és nem lehet rendezni az ügyeket kulturált, normális módon, minden mellé kell a fesztivál. Mégiscsak mi vagyunk Monty Python-land, ide kell abszurd minden mennyiségben.

Szóval fölvonul a blogger, díszkíséretével, akik akár egy színjátszókör is lehetnének, vagy valamiféle csoportterápiáról kiszabadult brigád. Általános iskolából örökölt hátizsákos pufi, társaikkal hitler-pólóban, akik nőt még csak képen láttak, és azért is a zsidók a hibások. Azért nem tudnak nőzni, mert utóbbiak zsidók, ők meg magyarok. Úgyhogy felvonulnak.
Elszámolta magát, mert kb. tízszer annyi civil állt föl a kollektív jegyvásárlósdival szemben. Persze, utána lehet magyarázkodni, hogy de-nem-is-vallottunk-kudarcot, ehhez képest ment a három feljelentés durciból. Meg plusz durciból rászervezés újra, összefogva az összes honi dicső jobbszélső csoportosulást - tilatkoznak a nyilas jelző ellen nyilasokkal. Kis magyar abszurd, újratöltve. Nem vallottunk kudarcot, győztünk, de azért mégegyszer.

Több se kellett a dologhoz, a Nemzet Prófétája egyből rákapott a dologra, hiszen még egy alkalom, hogy a kormányzóképtelenségében vergődő "kormány"-ról elterelődjön a figyelem, és lehessen megint Nagy Antifasiszta Népfront, olyan hiteles arcok vezényletével, mint Gyurcsány Ferenc, Horn Gábor, Magyar Bálint, usw. Remélhetőleg megjelenik György Péter és Tamás Gáspár Miklós is, akik hosszasan fogják ecsetelni, hogy középjobbosnak sem szabad lenni, mert onnan már csak egy lépés az SA, és különbenis, minden egyetemista büdösnáci, sőt, mindenki az, aki György Pétertől és Tamás Gáspár Miklóstól jobbra van. Még egy kis traktátus Orbán Viktorról, Weimarról és a náci veszélyről, és teljes a kép. Mindenki hozzon magával még egy kretént. Ja, meg papírtálcán sültvirslit mustárral, elvégre majális van, beszél a hózentrógeros.
Édes Jó Istenem.

Az van, hogy Gyurcsány Ferenc nélkül ma nem tartanánk itt. Nem lennének jegyváltás fölött kialakult szópárbaj miatt felvonulások, nem kellene néznünk hímnős nácik menetelését, sem a kedves baloldal károgását a náci veszélyről.

Jobboldali, keresztény, konzervatív ismerőseimtől hallottam, hogy mind támogatták a hétfői megmozdulást (néhányan kint is voltak). Azt mondták, hogy most már elég.

Ugyanakkor ezzel a helyzettel most mit kezdjenek? És mit kezdjek vele én? Lehet csodálkozni azon, ha Fletó összeborulós népfrontos-partizános-antifasisztás baromságára nem kíváncsiak? Hogy a probléma gyökere tiltakozzon a probléma ellen? Hogy az MSZP és az SZDSZ megint undorító módon kihasználjon egy amúgy civil akciót, és megpróbáljon megint "egybekovácsolni"? Vádolható-e egy jobboldali azzal, hogy nem kíván Horn Gáborok, Gyurcsány Ferencek mellett téblábolni?

És akkor, ami következik, azt már ismerjük: a jobboldal nem jelent meg, TEHÁT a jobboldal hallgatólagosan támogatja az "újfasiszta" (a kurvaéletbe, a sztálini frazeológia nem megy ki a kedves szocik fejéből mert hol a kénköves ördög seggében vannak itt fasiszták?) "csőcseléket", TEHÁT a jobboldal en bloc náci, BEZZEG mi, a hős baloldal, ugyan kormányozni nem tudunk, tönkretettük az országot (igen, megcsináltuk), de mi, csakis mi jelenthetjük a védelmet a "fasiszta" veszéllyel szemben, mert lám a jobboldal ... satöbbi.

Jegyzem meg, a jobboldal már megint olyan tohonya lusta hülye volt, hogy idejében nem lépett oda, ahova kellett volna - pedig az egész kezdetén saját képviselőjük vitte a "zászlót". Most biztos megint "kivárni" akartak (majd holnap reggel mondanak valamit), mert épp simogatni kell Bayer Zsolt buksiját, vagy tudja a tököm, mi van.

Azaz, egy lépéssel fordítani lehetett volna a meccset. De nem, mi kérem idióták vagyunk, úgy ahogy vagyunk, Magyarországnak biztos így jó a szarban. Mert most majd jön a baloldal megint a szánalmas szövegével, és marad a felállás.

Rövid, kicsit ingerült véleményem pedig az, hogy a netnáci barmok az összes kretén degenerált kis idiótával menjenek legelni, és ha lehet, menjen utánuk a teljes baloldal is a maga felszereltségével, emeszpéstül, szadeszestül, médiahátterestül, stb.

Az egészből elegem van, és hánynom kell.

Nincsenek megjegyzések: