2008. május 12., hétfő

Balidióták pt.1

Még egy sorozatot indítok "Balidióták" címmel. Folytatásos teleregény, lehet annyiszor újrakezdeni, mint a Dallast.

Reggeli index-nézegetésem, teázásom közben akadtam rá erre. Szóval ha van még vezető a világon, amelyik tahó paraszt, az csakis komcsi lehet, mi más? Kéne végezni valamiféle szociológiai felmérést egy tahóság-fokmérő és kommancs-szint között. A fejemet teszem rá, hogy erős a korreláció.

Bunkóságon túl a baloldali műveletlenséghez...
első tévedés: "A német jobboldalhoz tartozik, amely Hitlert és a fasizmust támogatta"

Tévedés 1/a: nem, kedves Hügó, b@szod, a német kereszténydemokráciának elég virulens antináci hagyományai vannak. Tévedsz, vagy hazudsz - te döntesz.
Tévedés 1/b: aztat nemzeti szocializmusnak hívják és nem fasizmusnak. Baloldaliak finom különbségtételre való érzékenysége konvergál a nullához. De az is lehet, hogy szándékos, hiszen Hügó is szocialista, oszt hogy venné ki magát a dolog?

Második tévedés: "Ezek a királyok azt hiszik, hogy felsőbbrendűek és kékvérűek". "Miféle kék vér? Az ő vérük is piros, és ugyanúgy járnak vécére, mint mi"

Ez, kérem, a balos-egalitárius kultúra teljes pompájában. Avagy másképpen mondva a kultúra vége. Van különbség János Károly és közted, kedves Hügó, ő pl. nem nácizza le a német kereszténydemokratákat. És akkor még csak bele se kezdtem a különbségek végtelen felsorolásába. Attól ugyanis, hogy piros ruciban bohóckodsz, nem leszel velük egyenlő. A ressentimentedet meg kiéled káromkodásban.

Mikor halnak ki a komcsik vajon?

2 megjegyzés:

letterforce írta...

A kommunisták akkor halnak majd ki,amikor az ostobaság is eltűnik a földről.

gabrilo írta...

Akkó soha:(