2008. május 4., vasárnap

Én megmondtam II

Bár így lenne ötösöm a lottón! A Magyar Köztársaság többszörösen leszerepelt miniszterelnöke más lehetőség híján elővette a régi toposzt: a Demokrácia és a Köztársaság védelme a náci veszélytől, aminek természetesen tevékeny résztvevője a Fityisz. Nanáci!

Mivel az amőbablog éppen beszart, Borókai cikkéből (NEM mértékadó sajtótermék, vigyázat!) fogom venni a miniszterelnök mélyenszántóan bátor sorait:


"Nem a magyar baloldal működik helyi koalícióban a Magyar Gárdát fenntartó Jobbikkal. Nevezzük nevén a dolgot, ez a Fidesz.

Nem a magyar baloldal legnagyobb pártjának elnöke ünnepel együtt a legocsmányabb antiszemita szövegeket író publicistával, nem bizony!

Nem a magyar baloldal parlamenti tisztségviselője az, amelyik elmegy a Jobbikhoz kötődő könyvesboltot avatni.

Nem a magyar baloldal az, amelynek vezetői távol maradnak az antiszemita tüntetéstől."

Hát, ez már csak így van. A jobbos nacionalista-populista-pária párt (értsd: Fidesz) összejátszik a szélsőjobbal, reggelente OV Vonagáborral kávézik, DFT pedig a kurucinfósokkal haverkodik. Stb. Persze, elfelejtettük Cusit, akit gusztustalan megnyilvánulása után azért még tele lehetett tömni pénzzel. Meg ott van a miniszterelnök villája is, mely vádra Klára asszony, a Försztlédi nemigen tudott kielégítő választ adni. Sebaj, nekik szabad. Nyilván nem 06.10.26. és egyéb események miatt lebeg a zsarnokság veszélye a fejünk felett, hanem egy-két köpködve zsidózó hülyegyerek miatt. És mintha ezek mindig baloldali kormányzás alatt kerülnének elő, ki érti eztet?

Mellesleg ha miniszterelnök úr saját hősies kiállására gondol (HE pt.2, valamint a felfújt Andrassew Iván-Gójmotorosok hiszti), akkor miről beszél? Ezeken OV nem volt ott, hehe.

Nem maradt más neki, csak ez. Kifogyott a szufla. Elfogyott a libidója. A nullához konvergáló gazdasági növekedés, a lakossági terhek folyamatos növekedése párhuzamosan a "még több minisztérium" mint "kiadáscsökkentés" (?) programjával, lehallgatási próbálkozás, stb. - ezek mind nem témák. Akik ezen lovagolnak, kicsinyes figurák, akik nem értik a Köztársaság és a Demokrácia lényegét, melynek most szóban is élére állt GYF.

Tényleg nem értjük.

2 megjegyzés:

Molnárgörény írta...

csak egy szó: igazad van.

gabrilo írta...

ez kettő:)